PyroSolar voorziet een grote toekomst voor kleine windmolens!

Van de kleine windmolens  zijn we absolute fans. Juist omdat de energie geproduceerd door kleine windturbineseen goede bijdrage kunnen zijn zullen op termijn de daken van bedrijfsgebouwen en flats steeds meer kunnen worden voorzien van kleine windmolens.

Veel van deze kleine windmolens zijn bijzonder geschikt voor het buitengebied.

Bedrijven maar ook particulieren tonen steeds meer belangstelling voor dergelijke turbines. 

Decentraal opwekken van electriciteit wint aan populariteit door de steeds maar stijgende energie prijzen. Door het dreigende tekort aan fossiele brandstoffen voelen burgers, bedrijven en overheden zich niet prettig bij de gedachte steeds afhankelijk te zijn van de energiebedrijven.

Investeren in autonomie is voor steeds meer mensen niet langer een gedachte maar dringen daadwerkelijk de afhankelijkheid stap voor stap terug. Goede zaak voor het milieu! Goede zaak voor de economie!!

Inspringend op deze marktvraag heeft PyroSolar een aantal molens geselecteerd.

Het vermogen van deze molens zullen tussen de 0,1 en 50 KW liggen.

Wij zijn hebben ook  goede windmolens van 20 tot 50 kW.

Paatsing ..

Een zeer hinderlijk aspect is de, op enkele uitzonderingen na, overheden met het beleid van dertig jaar geleden. De overheden die dus niet van deze tijd zijn, en helaas weten B&W, provinciale staten en de Centrale Overheid dat maar al te goed. Het lijkt me duidelijk dat zij meer ruimte moeten geven aan klein wind... !!

Voor het opzetten van deze kleine windmolen projecten voor bedrijven en particulieren kunt u bij ons terecht. We zijn goed op de hoogte van wat er op de markt speelt en kunnen u voorzien van diverse soorten windmolens.

Neem een kijk in testlocatie Schonerdijke, waar een 12 tal windmolentjes staan. Deze test locatie zal ook bijdragen het “kaf van het koren” te scheiden. Let echter op!! niet alle windmolens van klasse of geen klasse worden daar getest. Eigenlijk is de test best wel gedateerd, maar het geeft nog steeds een goede indruk van de markt.

Kleine windmolen zij er in vele vormen en maten. Maar pas op voor de kwaliteit. Voor de keuze van een klein windmolentje kunt u beter niet alleen maken. Wij helpen u de juist keus maken. In sommige gevallen zeggen wij dat u het beter niet kan doen.

 

Kleine windmolens van 100 tot 3000 Watt

3
fortis passaat d
Silentwind 400
Air Breeze 200 Watt
600 Watt Windgenerator 24V von Phaesun

We hebben kleine windmolentjes  vanaf 100 watt hieremee kunnen alleen accu´s opgeladen worden. Vanuit de accu kan de apparatuur voorzien worden van stroom. De apparatuur moet wel in balans zijn met de lader, accu, en windmolen. Daarom zijn dit soort systemen al snel maatwerk.

Vanaf 1500 watt windturbine kan er op het net worden terug geleverd. We hebben daar een paar typen voor.

1500 w

De 1500 set voor teruglevering aan het net kost ex btw rond de 3000 Euro.( zonder mast )

 

banner voor pyro
fortis_espada_6_5
Carport_met_fiat_500
DSCF4486
dik-geurts-store-h2o[1]
Camper en Caravan
PSBM_2200_l
2M BV compl
sma_sb2500hf_serie
0-04dc3de6-600
schnitt_399_300_100

Houtvergasser en palletbrander

zwembadverwarming-warmtepomp
Asbest verwijderen 01
led_buiten_lamp_a
Victron Lithium accu2

PyroSolar

0488 - 45 46 98

propaangas tanks
20160120_184035
PyroSolarWebShop 2